Capitanul Mirel Radoi ar putea castiga in sezonul urmator jumatate de milion de euro. Conform spuselor lui Gigi Becali, in curand jucatorii Stelei vor deveni cel mai bine platiti fotbalisti din Divizia A.

Cei mai multi dintre ei au semnat luni seara contracte avantajoase, cu o durata de cinci ani. Cu o zi inaintea plecarii lotului in perioada de pregatire, in cadrul unei conferinte de presa organizate la sediul clubului, Mirel Radoi a declarat ca pretul stabilit pentru el, zece milioane de euro, este prea mare pentru un fotbalist din Divizia A.

Cu toate acestea, nasul sau, Gigi Becali, este convins ca poate obtine suma respectiva. Astfel, finantatorul s-a intalnit cu jucatorul si au parafat un nou contract, prin care Mirel Radoi va deveni din vara cel mai bine platit fotbalist al Diviziei A, cu un salariu de 500.000 de euro pe sezon. Conditia acestei intelegeri este ca fotbalistul sa se transfere in strainatate doar atunci cand Gigi Becali va considera ca este cea mai profitabila tranzactie pentru el. De asemenea, alaturi de capitanul echipei, ceilalti jucatori au semnat noi contracte. Acestia vor castiga dublul sumei pe care o obtineau pana acum, iar dupa fiecare sezon salariul se va mari cu aproape 40.000 de euro.

"Toti jucatorii au semnat contracte pe cinci ani, iar salariile au fost dublate. Radoi este un caz special, pentru ca acum are 300.000 de euro, dar va avea din sezonul urmator 500.000 de euro, apoi 700.000 si va ajunge la 900.000 de euro. In cativa ani toti vor castiga cate 300.000-400.000 de euro pe an", a declarat finantatorul echipei.

Au decolat spre Italia

Cu putin timp inainte de sosirea staff-ului ros-albastrilor, cei prezenti in incinta Aeroportului International "Henri Coanda" au fost evacuati pentru ca se semnalase prezenta unui pachet suspect. Totul s-a dovedit a fi o alarma falsa. Primul care si-a facut aparitia la aerogara a fost tehnicianul Cosmin Olaroiu, urmat la scurt timp de atacantul Laurentiu Dinita, ceilalti membri ai echipei si presedintele clubului, Marius Lacatus, sosind cu autocarul. Odata reuniti, acestia s-au imbarcat in aeronava cu destinatia Florenta, oras situat la 20 de kilometri de Montecatini. Din lot nu au facut parte Hamutovski si Florentin Dumitru, care au parasit echipa, dar si portarul Cezar Lungu, fundasul Alexandru Filip si atacantul Valentin Simion.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.