Site-ul suporterilor dinamovisti, dinamomania.net, lanseaza ipoteza ca transferul-bomba promis de MM Stoica, presedintele Stelei, in Ghencea ar fi mijlocasul la inchidere Dan Alexa!

Exista informatii conform carora Gigi Becali, finantatorul "ros-albastrilor", este gata sa achite clauza de reziliere a fotbalistului cu gruparea chineza Beijing Guoan - circa 250.000 de euro - si i-ar fi propus lui Alexa un contract pe trei ani, cu un salariu stagional de 125.000 de euro! Se pare ca interesul campioanei en-titre e mai vechi, de mai bine de o luna. "Am spus intotdeauna ca ma intereseaza fotbalisti de valoare. Insa Alexa nu face obiectul unui transfer la noi", a spus sec Gigi Becali.

Mai mult, fanii dinamovisti l-au intrebat pe Alexa daca are si alte oferte in afara de cea a echipei asiatice la care evolueaza si de cea de la Dinamo. Raspunsul mijlocasului a fost naucitor de sincer: "Daca va raspund, mai ramanem prieteni?". Si sigur, el nu s-a referit la o propunere de la Rapid.

"La 25 ianuarie sefii lui Dinamo au zis ca vor veni la Beijing pentru a incerca sa obtina dezlegarea mea. Dar de ce vor sa vina aici? Este suficient sa trimita banii in contul chinezilor si sunt jucatorul lui Dinamo. Oricum, chinezii chiar mi-au oferit prelungirea contractului, ramane sa negociem in zilele ce urmeaza!", a afirmat inchizatorul de 26 de ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.