Necazurile se in lan de Viorel Moldovan. Renegat de familia de la Poli Timisoara, el traieste acum si drama provocata de dispariia tatalui si a bunicii.
Ultimele trei zile au fost un adevarat calvar pentru fostul membru al "Generaiei de Aur", Viorel Moldovan. Dupa ce a reprezentat un motiv de sfada intre Rapid si Poli Timisoara, "Moldo-gol" a mai primit o lovitura. Sambata dimineaa, bunica din partea mamei, Dochia Grozav, a incetat din viaa in urma unor probleme cardiace.

Dupa aproape 48 de ore, tatal fotbalistului, Vasile Moldovan, isi urma soacra in nefiina, la numai 54 de ani, in urma unei crunte suferine. Internat pe 22 noiembrie la Spitalul Municipal Bistria, a fost diagnosticat cu ulcer perforat, fapt pentru care a fost trimis de urgena la spitalul din Targu Mures pentru a fi operat. Din acel moment, viaa familiei Moldovan a devenit un chin, cei doi frai si sora lui Viorel fiind tot timpul pe drumuri intre Bistria si Targu Mures. Desi a fost externat inainte de Craciun, starea de sanatate a lui Moldovan senior imbunataindu-se, in chiar prima zi a noului an a fost transportat din nou la Targu Mures.

De data aceasta nu avea sa se mai intoarca acasa la Bistria, deoarece ieri-dimineaa, in jurul orei 7:40, a suferit un stop cardio-respirator cauzat de o infecie in sange. Chinul lui Viorel Moldovan este cu atat mai mai mare cu cat el nici nu a reusit sa-si vada tatal de la a doua internare in spital.

Revenit saptamana trecuta din vacana petrecuta in Republica Dominicana, Viorel Moldovan inteniona sa-i faca o vizita tatalui sau la spitalul din Tg. Mures. A fost mult prea tarziu.