Necazurile se țin lanț de Viorel Moldovan. Renegat de familia de la Poli Timisoara, el traieste acum si drama provocata de dispariția tatalui si a bunicii.
Ultimele trei zile au fost un adevarat calvar pentru fostul membru al "Generației de Aur", Viorel Moldovan. Dupa ce a reprezentat un motiv de sfada intre Rapid si Poli Timisoara, "Moldo-gol" a mai primit o lovitura. Sambata dimineața, bunica din partea mamei, Dochia Grozav, a incetat din viața in urma unor probleme cardiace.

Dupa aproape 48 de ore, tatal fotbalistului, Vasile Moldovan, isi urma soacra in neființa, la numai 54 de ani, in urma unei crunte suferințe. Internat pe 22 noiembrie la Spitalul Municipal Bistrița, a fost diagnosticat cu ulcer perforat, fapt pentru care a fost trimis de urgența la spitalul din Targu Mures pentru a fi operat. Din acel moment, viața familiei Moldovan a devenit un chin, cei doi frați si sora lui Viorel fiind tot timpul pe drumuri intre Bistrița si Targu Mures. Desi a fost externat inainte de Craciun, starea de sanatate a lui Moldovan senior imbunatațindu-se, in chiar prima zi a noului an a fost transportat din nou la Targu Mures.

De data aceasta nu avea sa se mai intoarca acasa la Bistrița, deoarece ieri-dimineața, in jurul orei 7:40, a suferit un stop cardio-respirator cauzat de o infecție in sange. Chinul lui Viorel Moldovan este cu atat mai mai mare cu cat el nici nu a reusit sa-si vada tatal de la a doua internare in spital.

Revenit saptamana trecuta din vacanța petrecuta in Republica Dominicana, Viorel Moldovan intenționa sa-i faca o vizita tatalui sau la spitalul din Tg. Mures. A fost mult prea tarziu.