Atacantul "galacticilor" de la Real Madrid va lipsi trei saptamani din cauza unei rupturi fibrilare la coapsa piciorului drept, suferita duminica, in meciul cu Villareal, din etapa a 18-a a Primerei Division. Ronaldo a fost nevoit sa iasa de pe teren, in minutul 33, al meciului cu Villareal, scor 0-0, fiind inlocuit de noua achizitie a Realului, fundasul dreapta brazilian Cicinho.

La finalul anului 2005, pe 29 decembrie, Ronaldo a patit ceva asemanator, dar accidentarea a fost mai usoara si a revenit pe gazon dupa doar zece zile. Vedeta Realului pare a numai scapa de aceste ghinioane, care i-au afectat cariera. Principalul motiv al acetorr accidentari este suprasolicitarea, Ronaldo fiind deseori nevoit sa reintre pe gazon, fara a fi refacut in totalitate, din cauza contractelor publicitare care il obligau sa fie pe teren.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.