Un suporter al echipei engleze de fotbal FC Liverpool a castigat suma de 25.000 de lire sterline (aproximativ 35.000 de euro), dupa ce a pariat ca mijlocasul spaniol al formatiei sale favorite, Xabi Alonso, va marca in acest sezon din propria sa jumatate de teren, informeaza presa britanica. Adrian Hayward (42 de ani) a pariat 200 de lire la o cota de 125-1, dupa ce a observat ca internationalul spaniol a mai incercat de cateva ori sa inscrie din jumatatea sa de teren in sezonul trecut.

Alonso a inscris in prelungirile meciului de Cupa cu Luton Town (5-3 pentru "cormorani") de la circa 60 de metri, profitand de venirea portarului de la Luton in careul echipei pregatite de Rafa Benitez. "De cand am facut pariul, am avut mereu o viziune in minte ca portarul advers va veni in careul nostru la un corner, intr-un meci de Cupa", a spus Hayward, citat de "Daily Mail". "Nu mi-a venit sa cred cand Luton a obtinut un corner, iar portarul lor a venit in careul nostru. Am crezut ca voi lesina. Dupa gol, innebunisem de bucurie", a adaugat norocosul parior.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.