La sosirea din Dubai, unde si-a petrecut vacata, presedintele executiv dinamovist, Ioan Becali, a declarat ca Florentin Petre nu este un simbol al echipei din soseaua Stefan cel Mare, deoarece solicita marirea contractului.

"Florentin Petre este un profesionist al lui Dinamo, nu un simbol al lui Dinamo. Nu e un dinamovist. Un dinamovist care cere mereu bani nu este dinamovist", a spus Becali . Fostul impresar a precizat ca nu ii va mai prelungi contractul lui Petre si acesta va trebui sa lupte pentru postul de titular. "Daca Florentin are vreo oferta, il lasam oriunde, chiar si la o televiziune. Nu-i vom prelungi contractul, mai are sase luni, daca vrea poate sa plece si in aceasta iarna, liber, sau sta si concureaza pentru un post", a mentionat Becali.

Presedintele executiv al dinamovistilor nu a lasat neatinsa nici problema eventualelor plecari ale altor jucatori, punandu-le un pret prohibitiv lui Plesan si Moti, care sunt doriti de Poli Timisoara. "Nu pleaca nici Plesan, nici Moti la Timisoara. De la Dinamo nu va pleca nici un jucator, insa daca va pleca unul, probabil va pleca pe bani buni. Nu s-a discutat niciodata de patru milioane de dolari pentru patru jucatori, sunt zvonuri pe care le-au provocat adversarele noastre si o parte din mass-media", a mai spus Becali. "Este adevarat ca am primit un fax in care Poli Timisoara ofera doua milioane de dolari pe Moti si Plesan, ajungand chiar la 2,5 milioane de dolari in doua transe. Le-am raspuns imediat: sunt transferabili acesti jucatori, dar doar pentru suma de cinci milioane, platibila in 48 de ore de la semnarea documentului. Asta ca sa nu le spun un nu hotarat", a afirmat Giovani.

Altfel, mai multi actionari ai clubului Dinamo ar putea renunta, deoarece nu reusesc sa tina pasul cu cheltuielile pe care le necesita o grupare precum cea din soseaua Stefan cel Mare. "Doi nu mai tin pasul. Sunt alti doi aproape eliminati si vor fi, probabil, si altii care nu vor face fata acestei curse contra cronometru a banilor. La Dinamo nu se poate face performanta daca nu bagam bani", a spus Ioan Becali.

Surse din cadrul clubului sustin ca primii doi actionari la care s-a referit presedintele executiv sunt Vladimir Cohn si Bagher Karimzadeh, iar acestia ar putea fi urmati de Florin Busca si Dragos Savulescu, care si-au manifestat nemultumirea pentru faptul ca nu si-au primit actiunile in urma investitiilor facute la echipa.

Capitanul dinamovistilor, Florentin Petre, s-a aratat socat si dezamagit dupa ce a aflat ce a spus despre el presedintele Becali


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.