Timisoara si Rapid continua lupta pentru achizitionarea lui Razvan Cocis, de la Seriff Tiraspol. Impresarul celui mai bun atacant din campionatul Moldovei, Tiberiu Petris, a facut un pic de lumina in acest caz, precizand ca, pana dupa finalul Cupei CIS, Cocis nu pleaca nicaieri. Situatia pare a fi mult mai tensionata pentru ca oficialii moldoveni nu doresc sa-l vanda pe internationalul roman decat in Rusia, de unde au primit deja patru oferte de la echipe din Moscova.

"Sigur ca Poli si-a manifestat interesul, la fel si Rapid. Am discutat chiar azi (n.r. - ieri) cu cei de la Timisoara. Dar Razvan mi-a spus ca vrea sa incerce ceva in strainatate. Bineinteles ca nu excludem un transfer in tara, dar merita incercat afara. Oricum, el mi-a spus ca pana la finalul Cupei CIS, la care participa cu Seriff, nu se gandeste la oferte", a spus Petris, care a dezmintit si zvonurile privind o posibila intelegere cu Dinamo Kiev.

Procuratorul a adaugat totusi ca in proportie de 50 la suta Razvan Cocis nu va mai evolua din retur la campioana Republicii Moldova, Seriff Tiraspol. "Sunt contacte cu diverse cluburi, dar discutii concrete, nu. Avand in vedere dorinta jucatorului, pot spune ca sunt sanse de 50 la suta ca el sa plece de la Seriff in aceasta iarna. Doamne-fereste sa ramana acolo inca doi ani si jumatate, cat mai are contract", a mentionat Petris.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.