Echipa turca de fotbal Galatasaray Istanbul, antrenata de Gheorghe Hagi, a cistigat simbata primul meci disputat in Grupa B a Cupei "Efes Pilsen", invingind formatia germana Borussia Dortmund, dupa executarea loviturilor de la 11 metri, scor 4-2. Dupa expirarea celor 90 de minute de joc, gruparile se aflau la egalitate, scor 0-0. Galatasaray, echipa la care Ovidiu Petre a jucat pe toata durata partidei, a avut sansa de a deschide scorul, arbitrul turc care a condus meciul dictind gratuit un penalty, ratat insa de Necati Ates.
La loteria penalty-urilor, pentru "ros-galbeni" au punctat Volkan, Ayhan, Mulayim si Conceicao, golurile formatiei germane fiind reusite de Gambino si Rosicky.

La finalul intilnirii, Gheorghe Hagi a declarat ca este multumit de prestatia fotbalistilor sai, mai ales a celor tineri. "Desi am folosit jucatori care n-au evoluat prea des impreuna, fiecare si-a facut datoria", a precizat tehnicianul roman, care va contribui la campania "100 Timsah" ("100 de crocodili"), destinata stringerii de fonduri pentru achitarea datoriilor pe care fosta sa echipa Bursaspor le are de bugetul de stat.
Formatia lui Hagi va disputa astazi un meci impotriva echipei ruse Spartak Moscova, la care sint legitimati Florin Soava, Adrian Iencsi si Gabriel Tamas. Partida va fi transmisa in direct de postul TV Sport, de la ora 21.00.

Sukur, pradat in Antalya

Hakan Sukur, fotbalistul echipei Galatasaray, a ramas fara telefonul mobil pe aeroportul din Antalya. Jucatorul turc a reusit sa-si salveze ceasul, observind ca, printre suporterii adunati sa-i intimpine, se afla si un personaj care incerca sa sustraga diverse obiecte. Cind a ajuns la hotel, Sukur a constatat insa ca-i lipsea mobilul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.