Gigi Becali spune ca vacanta l-a reincarcat cu energie si ca abia asteapta sa reinceapa lupta cu adversarii, fie ca acestia provin din fotbal, politica sau din alte domenii.

Dupa zilele petrecute la munte, Gigi Becali simte ca a renascut. S-a odihnit, dar recunoaste ca s-a si plictisit destul de mult.

Cum a fost, domnule Becali, anul abia incheiat? Bun, rau?
Eu zic ca a fost, de departe, cel mai bun an din viata mea. Atat in fotbal, cat si in plan personal. Ma uitam zilele trecute la o retrospectiva tv si abia acum, la rece, imi dau seama de dimensiunile victoriilor obtinute de Steaua. Dar cea mai mare realizare este echipa pe care am reusit sa o incheg.

Dar afacerile?
Pai aici, ce sa mai spun? In mai putin de doi ani mi s-a triplat averea, va dati seama...

Merita succesele astea pretul pe care il platiti? Ati facut, probabil, si sacrificii...
Nu regret nimic. Eu nu tin la bani, deci asta nu e o problema. Dar este adevarat ca emotiile si consumul nu sunt uneori deloc usoare, dar imi place asta.

Cea mai mare dezamagire?
Am o mare durere in suflet pentru ca, in ciuda faptului ca am facut tot ce am facut, autoritatile mi-au fost ostile. Dar asta se compenseaza cu bucuria pe care o simt cand constat ca presa a inceput sa ma inteleaga si sa ma sprijine.

Ati pierdut multi prieteni?
Da, dar mi-am indepartat prietenii, care de fapt am constatat ca nu-mi erau prieteni. Atunci am realizat cata invidie si cata rautate e pe lumea asta. In rest, dincolo de faptul ca familia mea a suferit, fotbalul m-a intarit, a fost o experienta de viata excelenta. Acum sunt asa de tabacit si de calit, ca parca nici nu mai pot altfel, m-am obisnuit cu lupta, cu greul...

Ce regretati cel mai mult?
Fireste ca acel esec cu norvegienii. Daca treceam de Rosenborg, am fi batut si Realul.

De la 2006 ce asteptati?
L-as mania pe Dumnezeu daca as cere mai mult. Ce mi-as mai putea dori?

Nici in politica? Aici ati performat mai putin...
Si de aceea ma voi implica mai mult. Aici e lupta adevarata si dura si nu ma las pana nu reusesc, pana nu voi conduce. Romanii s-au saturat de minciuna, iar eu de asta sunt popular, pentru ca spun numai adevarul si ajut pe cine pot. Sa nu uitam ca sute de romani au avut acoperis de Sarbatori pentru ca n-am ramas indiferent la suferinta lor.

Haideti sa vorbim si de echipa! Vreti doi dinamovisti?
Nici vorba, am zis doar ca imi place de ei, nu ca i-as si vrea.

Pleaca Ogararu?
Daca cineva da un milion si jumatate de euro, da. Pana acum n-am primit nici o oferta.

Badoi?
Ce-i cu el? E la Rapid, nu ma intereseaza.

In campionat ce va fi?
Incet-incet, le va fi din ce in ce mai greu sa se bata cu mine. Voi creste salariile atat de mult, incat nici un club nu va mai putea tine pasul, se va casca o prapastie intre Steaua si celelalte echipe.

Ce ati facut la munte? V-ati incarcat bateriile?
Oho, stiti cum? (Rade) Imi explodeaza de atata incarcat! Adevarul este ca m-am odihnit, dar m-am si plictisit rau, nu pot fara activitate, e clar.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.