Finantatorul din Pipera discuta cu Marian Iancu despre posibilitatea unui schimb de jucatori Oprita - Coman.

"Daca ai jucat la Steaua e greu sa mai evoluezi pentru o alta echipa din tara," spunea Oprita cu doua saptamani in urma, chestionat despre posibilitatea unui transfer al sau la Poli Timisoara.

Dupa o intrevedere avuta cu Cosmin Olaroiu inaintea Sarbatorilor de iarna, jucatorul a ales sa ramana in Ghencea si sa refuze oferta banatenilor, una mai consistenta din punct de vedere financiar cu 30.000 de euro peste salariul de 60.000 de euro incasat in Ghencea.

"Face parte din familia Stelei si va ramane la noi", intarea si Gigi Becali. Intre timp, lucrurile au luat o alta turnura, iar "Dinel" ar putea ajunge intr-un final in Banat, acolo unde Gheorghe Hagi tine mortis sa-l aiba in echipa. Cheia acestei mutari pare a fi Gigel Coman, mijlocasul alb-violetilor, unul dintre fotbalistii care intotdeauna au avut o relatie excelenta cu Olaroiu.

Remunerat de finantatorul Marian Iancu cu 100.000 de euro anual, mijlocasul a negat faptul ca ar fi discutat cu vreun conducator al Stelei. "Eu nu cunosc nimic de nici un transfer, stiu ca am contract cu Poli Timisoara. Sunt in vacanta si nu m-am uitat la stiri," a spus Coman. Se pare totusi ca mijlocasul ar agrea varianta transferului la Steaua. De partea cealalta, Oprita nu a putut fi contactat ieri la telefon, iar Florin Iacob, impresarul care reprezinta interesele jucatorului, a afirmat ca nu stie nimic de vreo discutie in acest sens.

"Nu am mai vorbit nici cu Oprita, nici cu vreun reprezentant al celor doua cluburi dupa Sarbatori". Se pare ca lucrurile vor fi limpezite tot de Gigi Becali si de Marian Iancu, finantatorii celor doua formatii. Daca in prima faza timisoreanul nu a fost de acord sa-l cedeze pe Coman, oferind 600.000 de dolari pentru stelist, acum el ar ceda si si-ar da OK-ul pentru acest schimb.

Victor Piturca nu l-a vrut in Ghencea

Jucatorul celor de la Poli Timisoara se afla in atentia clubului din Ghencea de mai multa vreme. In vara, Gigi Becali, impresionat de jocul echipei de pe Bega din returul campionatului, declara ca si-l doreste cu insistenta pe Gigel Coman la Steaua. "Coman este un mijlocas foarte valoros, care reuseste sa inscrie foarte mult", il caracteriza actualul finantator al ros-albastrilor. De fapt, interesul latifundiarului din Pipera pentru fotbalistul de la Poli dateaza inca de pe vremea cand in Ghencea era antrenor actualul selectioner Victor Piturca. Tranzactia nu s-a perfectat atunci din cauza faptului ca Piti nu a fost de acord cu venirea lui Gigel Coman, fotbalist care imbraca in acel moment tricoul celor la FC National.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.