Spaniolul Esteban Vigo nu va figura ca antrenor principal al echipei Dinamo Bucuresti. Motivul este cat se poate de simplu: tehnicianul iberic nu detine licenta pro
Chiar daca directorul Scolii Federale de Antrenori, Mircea Radulescu, asteapta un raspuns oficial din partea Federatiei Spaniole in ceea ce priveste calificarea lui Vigo, se pare ca tehnicianul nu are specializarea necesara pentru a sta in calitate de antrenor "plin" pe banca dinamovistilor. "Daca nu are specializarea necesara, Esteban Vigo nu va figura in acte antrenorul echipei Dinamo. Locul sau va fi luat de o persoana din cadrul clubului din soseaua Stefan cel Mare care detine licenta pro. Aceasta poate sa fie Cornel Dinu", a precizat, ieri, Mircea Radulescu. Astfel, actualul administrator delegat al gruparii "alb-rosii" va fi investit din retur in schema oficiala a clubului drept director tehnic, in timp ce Esteban Vigo va lua loc pe banca tehnica doar in calitate de "secund".

Practica "dublarii" postului a devenit aproape o certitudine, atunci cand vine vorba de antrenorii stra-ini care sunt adusi la echipe din Divizia A. Astfel, Walter Zenga a trebuit sa fie chemat la FRF la "interogatoriu" pentru a fi lasat ca "principal" pe banca Nationalului, in timp ce Nicolo Napoli si Roberto Landi au avut "in spate" diplomele lui Silviu Lung si Gino Iorgulescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.