“Gibonul” pleaca in aceasta dimineata in Austria, in vederea unui transfer la ocupanta locului II din T-Mobile Bundesliga.

Scos la vanzare de finantatorul Gigi Becali pentru suma de 300.000 de euro, Dumitru este aproape sa imbrace din aceasta iarna tricoul echipei SV Salzburg.

Daca intelegerea cu austriecii se va parafa, Florentin Dumitru va primi suma de 150.000 de euro pe sezon. Contractul stelistului se va intinde pe un sezon, cu drept de prelungire pentru inca unul. Surse din anturajul clubului din Ghencea ne-au confirmat faptul ca mijlocasul s-a inteles prin telefon cu gruparea din Austria, urmand ca actele sa fie parafate astazi, dupa ce Dumitru va efectua controlul medical.

Totusi, in cazul in care tranzactia va pica, mijlocasul mai are si alte variante. Una dintre acestea este Dnepr Dnepropetrovsk, echipa antrenata de Oleg Protasov, ucrainenii fiind dispusi sa accepte atat pretentiile jucatorului, cat si pe cele ale lui Gigi Becali.

Din tara, "Gibonul" a mai primit oferte de la FC Vaslui si de la CFR Cluj. Moldovenii au oferit Stelei 100.000 de euro pentru transfer si un salariu de 80.000 de euro fotbalistului pentru urmatoarele sase luni. Cea de-a doua formatie a fost refuzata de Gigi Becali, deoarece oficialii acesteia s-au aratat dispusi doar sa il imprumute pe Florentin Dumitru pana in vara, platind insa salariul jucatorului. La finalul imprumutului, oficialii din Cluj isi doreau sa se aseze cu Gigi Becali la masa tratativelor in vederea unei cedari definitive, lucru neagreat insa din start de latifundiarul din Pipera.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.