Gigi Becali s-a inteles cu patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu, pentru ca in schimbul a 250.000 de euro mijlocasul sa evolueze inca din iarna in Ghencea.

Cristocea isi doreste ca in tricoul Stelei sa devina in acest sezon pentru prima data campion al Romaniei. Vasilica Cristocea Fostul mijlocas al Farului Constanta spune ca cel mai frumos cadou primit de Sarbatori a fost trecerea la echipa campioana.

Pana la urma ai sa joci la Steaua inca din aceasta iarna.
Intr-adevar, am primit de Sarbatori un cadou pe care mi-l doream foarte mult. Ma bucur ca cele doua cluburi au ajuns la un numitor comun, iar eu am sa ma alatur noii mele echipe peste cateva zile. Visam la aceasta clipa, pentru ca tin cu Steaua de cand eram mic. Am avut oferte si de la alte echipe, pe care insa le-am refuzat.

Cu tehnicianul Cosmin Olaroiu ai vorbit?
Da, am vorbit cu Olaroiu, care mi-a transmis ca ma asteapta la reunirea lotului pe 8 ianuarie, urmand ca in perioada urmatoare sa ne deplasam in Italia si in Cipru pentru cele doua stagii de pregatire.

Ce parere ai despre noul tau antrenor?
Din punctul meu de vedere, este un tehnician de valoare, alaturi de care sper sa facem treaba buna. Imi doresc sa devin campion si, de ce nu, sa castig Cupa UEFA. Ar fi senzational ca in primul an petrecut in Ghencea sa reusesc astfel de performante.

Ai reusit sa treci peste perioada mai dificila din ultimul timp, cand ai fost nevoit sa te pregatesti de unul singur?
Eu zic ca da. Din pacate, din cauza faptului ca nu am mai dorit sa imi prelungesc contractul cu Farul, scadent in vara, am fost obligat sa ma antrenez de unul singur. Tot ce conteaza in acest moment este sa revin cat mai repede la forma care m-a consacrat si sa dau in tricoul Stelei tot ce am mai bun.

Cum crezi ca te vor primi noii tai colegi?
Cu siguranta, nu voi avea probleme de acomodare, pentru ca pot sa ma integrez usor. In plus, cu o parte din baieti ma cunosc, si stiu ca intreg colectivul este unul extraordinar.

Ce le transmiti suporterilor?
In primul rand un an cat mai bun, in care Steaua sa ii bucure prin performantele sale. De asemenea, imi doresc ca fanii campioanei sa fie alaturi de mine, pentru ca am nevoie de sprijinul lor, si le promit ca nu ii voi dezamagi.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.