Diego Armando Maradona a refuzat oferta de a reveni pe teren, primita din partea clubului Excursionistas, din liga a treia argentiniana. "Vreau sa fie clar ca eu am 45 de ani si le multumesc din suflet celor care mi-au facut oferta. Nu il cunosc nici pe presedintele clubului si nici alti oficiali de la Excursionistas, carora le multumesc, dar am alte lucruri de facut", a declarat Maradona.

Diego Maradona a precizat ca in prezent se gandeste doar sa petreaca sfarsitul de an alaturi de fiica sa Giannina. "Acum sunt implicat in alte activitati si imi merge bine. Joc doar in meciuri organizate in scopuri caritabile sau atunci cand sunt chemat de prieteni", a adaugat fostul fotbalist.

Presedintele clubului Excursionistas, Armando Mainolia, declarase anterior ca il vrea pe Maradona in echipa indiferent de forma fostului jucator. "Cel putin ca sa execte penaltiurile sau loviturile libere. Este un vis, dar eu sunt foarte serios si cred ca nu este o nebunie ceea ce vreau", afirmase Mainolia.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.