Cursa de hartuire dintre Ioan Becali si Nicolae Badea continua, demiterea lui Ioan Andone de la Dinamo fiind doar "episodul-pilot" al unui serial care se va incheia cel mai probabil in vara. Presedintele CA l-a avertizat pe fostul impresar ca va fi direct raspunzator pentru rezultatele echipei la bilantul de la terminarea sezonului. Se pare chiar ca exista un document scris in acest sens. Astfel, in cazul neindeplinirii obiectivelor, Andone, care ieri a semnat, ca si Esteban Vigo, doar un contract pe cinci luni cu cipriotii, va reveni la Dinamo.

La plecarea spre Nicosia, Andone nu a uitat de actionarii care l-au lasat somer pentru citeva zile: "Ii vede Dumnezeu. Eu nu am sa uit niciodata ce mi-au facut. Giovanni vorbeste prea mult, dar de la inceput ma asteptam sa nu ma inteleg cu el". Nici Becali nu a ramas dator: "I-am facut urarile lui Andone inainte de Craciun prin fratele meu. Asteptam ca el sa ma sune, pentru ca sint mai mare ca el. Ii urez succes lui si familiei lui si sper sa faca mai mult decit a facut pina acum!" Dupa succesul repurtat cu Esteban Vigo, Becali a inregistrat ieri un esec, negocierile pentru transferul lui Dan Alexa esuind deocamdata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.