Dupa ce a terminat cu afacerile, inaugurand investitia de milioane de euro intr-o telegondola la Poiana Brasov, George Copos, patronul giulestenilor, si-a indreptat atentia spre fotbal. Daca primele pentru calificarea in primavara europeana nu le-a platit inca - dar sunt semnale ca o va face azi -, bosul "ceferistilor" a obtinut transferul lui Viorel Moldovan!

"Am reusit sa am acordul conducerii lui Poli Timisoara pentru transfer, iar Moldovan va deveni jucatorul nostru la inceputul lunii ianuarie 2006. "Moldo" e cadoul meu de Craciun pentru Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe. Sunt la schi in Austria, in vacanta, dar sper sa se fi uitat la televizor", a declarat Copos cu emfaza, dupa ce a oficializat stirea la Antena 1.

Principalul finantator al Politehnicii, Marian Iancu, a intarit ca "exista o intelegere. Am participat la discutii cu George Copos, la solicitarea Rapidului. Moldovan poate merge la Rapid in conditiile in care ei vin cu o oferta prin care sa rezolve problema atacului la Timisoara". Iancu a adaugat: "Noi avem sub contract cel mai bun si cel mai experimentat atacant din tara. Daca ei il vor pe Moldovan, sa vina cu o propunere viabila".

Din cate se pare, in schimbul lui "Moldogol", giulestenii vor sa-l disponibilizeze pe Lucian Burdujan. Desi a marcat pentru Rapid un gol important la Stuttgart si este iubit de Copos, Burdujan s-a declarat in mai multe randuri nemultumit de faptul ca nu este utilizat titular de Lucescu junior. Burdujan, fost international de tineret, e agreat si de Hagi.

Aflat in vacanta, in Republica Dominicana, alaturi de sotie si de cei doi copii, Moldovan a afirmat: "Singurul lucru cert e ca voi ramane langa familie, adica in Bucuresti. N-am ascultat de sotie atunci cand se ruga de mine sa nu venim in tara, acum sunt sub papucul ei! Stiu de propunerea Rapidului, ar fi bine daca se inteleg si cluburile".

Capitan al lui Poli in tur, Viorel Moldovan s-a hotarat la finalul turului sa se stabileasca in Bucuresti, pentru a fi alaturi de familie si pentru a supraveghea mai atent lucrarile firmei pe care o patroneaza si care construieste in Capitala un cartier de vile. "Moldo" a fost taxat dur de conducatorii banateni dupa ce a fost surprins luand masa cu presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe i cu antrenorul Razvan Lucescu, la un restaurant din Capitala, insa declaratiile de razboi de atunci s-au domolit.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.