Dupa ce a primit "cadou" de Craciun de la sefii sai rezilierea contractului, Ioan Andone a ramas cu un gust amar. "Au fost cele mai triste Sarbatori din viata mea", a marturisit tehnicianul.

Supararea lui Ando a mai fost atenuata de gasirea imediata a unui nou loc de munca. Ieri, dupa orele pranzului, "Falcosul" a plecat in Cipru, pentru a prelua pe Omonia Nicosia, echipa pe care o va pregati cel putin pana la vara.

"Au fost cele mai triste sarbatori din viata mea. Era normal sa nu-mi cada bine ceea ce mi s-a intamplat la Dinamo, dar asta este. Mergem mai departe", a afirmat Ioan Andone, care a dezvaluit ca doar doi oficiali dinamovisti l-au sunat pentru a-i ura Sarbatori fericite. "De vineri, nu am mai discutat din conducerea lui Dinamo decat cu Nicolae Badea si cu Cristi Borcea. Ei au fost singurii conducatori care m-au sunat sa-mi ureze Craciun fericit", a explicat noul tehnician al Omoniei Nicosia.

Ioan Andone nu a fost uitat in schimb de fotbalistii din lotul echipei Dinamo. "Jucatorii m-au sunat toti. Nu a fost unul care sa nu imi telefoneze. Mi-au urat Sarbatori fericite, iar eu le-am spus sa faca totul pentru a castiga campionatul si ca voi ramane in continuare aproape de ei", a adaugat Andone.

Omonia, la doua puncte de lider

Omonia Nicosia a terminat turul pe locul trei, cu 31 de puncte. In urma victoriei cu 2-1 repurtate in fata formatiei APEP, Omonia s-a apropiat la doua lungimi de lidera clasamentului, Apollon. Aceasta nu a reusit in ultima runda decat o remiza, 1-1, in meciul din deplasare cu Anorthosis. Pe pozitia secunda, tot cu 33 de puncte, se afla Apoel.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.