Costumat in alb-albastru, Mosul a sosit la Universitatea Craiova cu desaga plina si cu telefonul mobil la git

Pentru ca autoritatile locale au interzis organizarea Pomului de Craciun in parcarea din fata clubului, patronului Universitatii, Adrian Mititelu, a decis ca aceasta serbare sa aiba loc in curtea propriei case. Cei 200 de juniori au primit cite o plasuta cu cadouri, continind un fular, o caciulita, un calendar pe 2006 cu intreaga echipa si, bineinteles, dulciuri. Micutii au savurat din plin programul de colinde sustinut de corul Filarmonicii Oltenia, dar si glumele facute de Mosul cu barba carunta, imbracat in alb-albastru.

"Ce, este dinamovist?"

Acesta a mai punctat o data la capitolul imagine, prin telefonul mobil pe care-l tinea la git, lansind ideea ca micutii pot comunica foarte simplu cu el de acum inainte.

Noua vestimentatie a Mosului a fost "comandata" chiar de patronul Universitatii, care nu s-a ferit sa afirme ca uraste culorile alb-rosii, facind aluzie la clubul Dinamo. "Pai este normal ca Mosul sa fie imbracat in alb-albastru. Sint culorile clubului si mi se pare incorect sa fie in fiecare an alb-rosu. Ce, este dinamovist?", a spus Mititelu.

"Sintem o bomba cu neutroni"

Finantatorul Universitatii a mai precizat ca a vorbit cu Mos Craciun si dorinta sa privind o promovare detasata se va implini cu siguranta. "Am vorbit cu Mos Craciun si i-am spus ce imi doresc de la el. A spus ca se rezolva, pentru ca aceasta echipa nu are rival in serie. Oricum, Universitatea este o bomba cu neutroni, e o arma nucleara care nu poate fi oprita", a conchis patronul gruparii alb-albastre.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.