La finalul sezonului, pentru Florentin Petre aparuse varianta transferului la Wisla Cracovia, prin intermediul lui Dan Petrescu, care tocmai fusese numit tehnician.

Din pacate insa, polonezii l-au refuzat pe mijlocasul dinamovist din cauza varstei, capitanul "cainilor" urmand sa implineasca 30 de ani pe 15 ianuarie. "Peter" are insa posibilitatea de a pleca in aceasta iarna in strainatate, pe fir intrand intre timp Panathinaikos Atena. Chiar daca grecii nu au fost prea incantati de Sanmartean, din cauza ca acesta n-a reusit jocuri formidabile decat impotriva echipelor slab cotate, Pana si-l doreste neaparat pe Petre. Oficialii greci nu au fost speriati nici de pretul pe care Ioan Becali l-a cerut pe mijlocas, 200.000 de dolari. Singura lor problema este ca nu vor sa negocieze direct cu presedintele executiv al "cainilor", pe motiv ca acesta este perceput ca facand parte din lumea interlopa.

Tocmai de aceea, la inaintare au fost scosi oficialii lui OFI Creta, aceasta echipa fiind "satelitul" celor de la Panathinaikos. N-ar fi deloc exclus ca pentru inceput Petre sa evolueze chiar la OFI si de-abia apoi, din vara, sa treaca la gruparea ateniana. Fotbalistul roman ar fi de acord si cu aceasta varianta, daca va primi un salariu de peste 300.000 de dolari asa cum isi doreste el.

Patrick Petre a jucat in finala Cupei Craciunului

In week-end s-au disputat finalele pe Bucuresti ale Cupei Craciunului la minifotbal pentru clasele I-IV, organizata de Clubul Sportiv Scolar al Colegiului National "Spiru Haret". Dupa ce in semifinale a marcat patru goluri, Patrick, fiul lui Florentin Petre, a jucat in finala claselor a II-a, sub privirile tatalui sau. Chiar daca Scoala numarul 81, unde invata Petre junior, a pierdut, capitanul "cainilor rosii" a spus la final: "Astfel de competitii sunt foarte importante pentru copii".

Mircea Rednic: "Giovani nu are caracter"

Mircea Rednic a sarit la gatul lui Giovani Becali imediat dupa ce Ioan Andone a fost inlaturat de la conducerea tehnica a lui Dinamo. "Asa a facut si cu mine la Rapid. Eram cu obiectivele indeplinite si m-a dat afara, chiar daca nu a avut nici un motiv. Este lipsit de caracter. Cu Ando, prietenul meu, a sters pe jos. Daca il inlocuia cu un nume din Europa, il intelegeam. Dinamo se va duce mult in jos dupa aceasta mutare", a spus tehnicianul echipei vasluiene.

Spaniolul, pus la colt

Dupa ce suporterii au contestat decizia lui Ioan Becali de-al inlatura pe Ioan Andone de la conducerea echipei, fanii si-au aratat ieri neincrederea in noul antrenor, Esteban Vigo, in cadrul unui sondaj, pe site-ul www.dinamomania.net. Pana ieri dupa-amiaza votasera 350 de suporteri. 53% considerau ca tehnicianul spaniol va ramane in Groapa cinci etape, 22% credeau ca nu va prinde nici prima etapa, 18% trei etape, iar 6% o etapa.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.