Adi Mutu e favoritul Galei Fotbalului ce se va desfasura, la Cercul Militar, asta-seara, de la ora 18.00

Celebrul fotbalist are toate sansele sa castige la doua sectiuni: pentru cel mai bun fotbalist al anului, dar si pentru cel mai sexy fotbalist. De precizat ca la ambele sectiuni se va bate cu Cristi Chivu. Adrian Mutu va fi sustinut de colegii sai de la echipa Juventus Torino, unde activeaza in prezent. Colegii sai de echipa nu vor fi singurii care-l vor insoti la eveniment - alaturi de Adi se va afla si sotia lui, Consuelo.

Altfel, Adrian Mutu ar putea fi cedat de clubul Juventus la Betis Sevilla, in schimbul mijlocasului Joaquin Sanchez, a anuntat ieri cotidianul "Corriere dello Sport". Antrenorul italienilor, Fabio Capello, il doreste in mod expres pe internationalul spaniol, cotat la 20 de milioane de euro. Pentru a micsora suma de transfer a lui Joaquin, torinezii au propus o suma de bani si cedarea lui Mutu.

Betis Sevilla ocupa ultimul loc in clasamentul campionatului spaniol si este calificata in 16-imile de finala ale Cupei UEFA, dupa ce a ocupat locul trei intr-o grupa a Ligii Campionilor din care au mai facut parte formatiile Liverpool, Chelsea Londra si Anderlecht Bruxelles. Ibericii vor activa in continuare in Cupa UEFA, putand intalni, in caz de calificare in "optimi", pe Steaua.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.