Intr-o interventie telefonica la TotalSport FM, Ioan Andone a explicat situatia sa la Dinamo. Tehncianul alb-rosiilor a negat faptul ca ar demisiona si spera sa ramana in "Stefan cel Mare" pentru a castiga campionatul.

"Nu este adverat ca voi pleca, mai am sase luni de contract. Am avut o singura discutie cu Ioan Becali, in ce conditii as putea pleca de la Dinamo. A fost doar un dialog presedinte - antrenor. Ramane sa decid ce voi face. Optiunea mea este sa-mi duc contractul la capat si sa obtin al doilea titlul la dinamo pentru mine" - a declarat Andone.

Andone a declarat ca speculatiile, conform carora diversi antrenori i-ar putea lua locul de pe banca tehnica, nu-l intereseaza. "Astept propuneri de prelungire a contractului. De trei ani de zile, am auzit de Rednic, Sabau si o gramada de antrenori, dar eu sunt tehnician sub contract. Ce ma deranjeaza si ce nu ma deranjeaza tin pentru mine. Tot ce depinde de mine am pus in slujba acestui club" - a afirmat Andone.

Antrenorul dinamovist a precizat ca sosirea lui Catalin Munteanu in "Groapa" este o alternativa la intoarcerea lui Ianis Zicu la Inter Milano, club cu care se afla sub contract. "Eram de aproximativ doua luni in trative cu el. Cautam un inlocuitor pentru Zicu. Catalin Munteanu vine dupa o perioada foarte grea din viata lui, cand un jucator se accidenteaza este cea mai dificila pedeapsa pentru el. A fost la tratament, stiu ca e sanatos, vom vedea in ce stadiu de pregatire se afla. Este unul din jucatori care pot evolua pe postul lui Zicu" - a explicat tehncianul dinamovist.

Andone a subliniat ca va parasi banca tehnica daca, in cadrul sedintei in care se va face analiza rezultatelor din acestui tur de campionat, actionarii ii vor cere acest lucru.

"Sunt un tip foarte onest. Daca nu mai sunt dorit voi pleca de acum. Eu astept o sedinta cu actionarii, in care sa-si spuna opinia. Nu-mi trebuie motive, nu-mi trebuie altceva. In mometul in care simt adversitate si ca nu au incredera in posibilitatile mele de a castiga campionatul, intind o mana barbateasca ca orice ardelean cinstit si onest si cu asta gata. Sunt destule cluburi care ma doresc, am atatea oferte cum nu am avut in toata carirea mea de antrenor" - a spus Andone.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.