Intentia fotbalistului Bogdan Stelea de a o cere in casatorie pe logodnica lui, Lili Sandu, pe Arcul de Triumf din Bucuresti, a stirnit zimbete atit la Dinamo, clubul unde este legitimat portarul, cit si printre apropiatii cuplului. Cererea trimisa joi de Stelica la Primaria Capitalei, in care solicita sa i se permita accesul, joi seara, in intervalul 22.30-23.30, pe Arcul de Triumf, a fost respinsa de Dumitru Stanescu, secretarul general al institutiei. "Arnold", care pe 5 decembrie va implini 37 de ani, a mai fost insurat o data, din aceasta casatorie avind un copil, Bogdan, in virsta de 13 ani. Dana Badea, fosta sotie a goalkeeper-ului, spune ca, pe-atunci, portarul nu era asa excentric.

"O persoana linistita, normala"

"Mai bine o ducea (n.r. - pe Lili Sandu, fosta componenta a trupei Trinity) la Paris, daca tot vroia sa fie la Arcul de Triumf. Ar fi fost mai romantic. Probabil n-a avut destul timp. Cind l-am cunoscut eu, Bogdan era o persoana linistita, normala. N-avea bani atunci. Intre timp, au trecut niste ani peste el, are o situatie financiara mult mai buna", ne-a declarat ieri Dana Badea, angajata in prezent la postul National TV. Dana a comentat solicitarea trimisa de fostului ei sot catre Primaria Capitalei: "Mi se pare un gest deplasat pentru un om la 40 de ani!".

A cerut-o de sotie

Bogdan si-a atins joi seara scopul: i-a dat inelul partenerei sale si a cerut-o de sotie. "Stiu ca Bogdan a vrut sa inchirieze, pentru o ora, Arcul de Triumf, dar nu ma supar ca n-a reusit. Ar fi fost extraordinar, dar gestul conteaza. Am primit inelul chiar in locul in care ne-am cunoscut. Mi-a dat intilnire in acel loc. N-am banuit nici o clipa ce vrea sa faca. De fapt, noi ne-am vazut prima oara la mare, apoi ne-am dat intilnire in fata unui restaurant din Bucuresti. Aseara (n.r. - joi seara) am luat o cina romantica. Ne-am simtit extraordinar", ne-a declarat ieri Lili. Cei doi si-au programat nunta pentru anul viitor. "Vreau sa fie vara, cind e cald afara", a adaugat aceasta.

"Materialista si geloasa!"

Fosta cintareata a comentat declaratiile Danei Badea. "De ce sa ma duca la Paris? Eu ma multumesc cu locul in care ne-am cunoscut. Poate ca ea e materialista, de-aia se gindea la Paris! Il apreciez pe Bogdan fiindca s-a gindit la ceva deosebit. Fosta lui sotie e putin geloasa. Stiti, femeile sint cam rele! Eu ma multumesc ca-l am pe Bogdan linga mine", a incheiat Lili.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.