Conducerea FRG este decisa sa mearga la Olimpiada de la Beijing pe mina lui Nicolae Forminte, antrenorul junioarelor de la Deva
Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, a anuntat ca lotul olimpic feminin de la Deva se va pregati sub indrumarea lui Nicolae Forminte (foto), care va indeplini functia de antrenor-coordonator. "Mi s-a parut clar semnalul dat de antrenorii Belu si Bitang, care au declarat ca in ianuarie vor studia ofertele primite din partea altor federatii. In acest moment, lotul olimpic feminin are un antrenor, pe Nicolae Forminte. Acesta a fost numit in urma cu un an la echipa de la Deva. Acum, singura schimbare este ca unele fete au implinit virsta senioratului, dar asta nu schimba cu nimic situatia. Dinsul a preluat acest lot si il va pregati in calitate de antrenor-coordonator si mai departe", a declarat Stoica.

Anuntul facut de presedintele FRG nu l-a luat prin surprindere pe antrenorul Nicolae Forminte. "Numirea mea oficiala va avea loc probabil anul viitor, cu ocazia intrunirii Comitetului Executiv. Aceasta este o propunere a domnului Stoica, caruia nu pot decit sa-i multumesc ca are incredere ca voi reusi sa pun pe picioare caruta. Va fi un an greu, in care vom incerca sa formam din nou o echipa. Preiau un nume mare, care ma obliga", a declarat antrenorul Nicolae Forminte.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.