Rapidistul Marius Maldarasanu a primit propunerea de a participa la un meci impotriva saraciei, organizat pe 22 decembrie, la Dusseldorf, sub egida Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Invitatia a venit din partea tehnicianului lui Shahtior Donetsk, Mircea Lucescu.

"Nea Mircea m-a sunat si m-a chemat acolo, era o propunere care nu se putea refuza. Probabil ca a fost si putin subiectiv, pentru ca am inteles ca a mai chemat si un jucator de la Sahtior, pe Dario Srna. Un cadou mai frumos de Craciun nu se putea. Va fi ceva extraordinar sa fiu in acelasi vestiar cu Ronaldo si Zidane, dar pana la urma sunt si ei oameni si au tot doua picioare. Va o experienta foarte frumoasa, de povestit la nepoti", a declarat, pentru MEDIAFAX, mijlocasul din Giulesti.

Lucescu Sr., managerul "minerilor" de pe Don, va conduce, alaturi de fosta glorie germana, Lothar Matthaus, actualmente selectionerul Ungariei, echipa formata din "Prietenii lui Zidane". "Unsprezecele" pregatit de "Il Luce" va infrunta, la Dusseldorf, formatia alcatuita din "Prietenii lui Ronaldo".

Meciul dintre "Prietenii lui Zidane" si "Prietenii lui Ronaldo" va fi arbitrat, pentru al treilea an consecutiv, de italianul Pierluigi Colina, acum retras din activitate. Incasarile vor fi folosite pentru proiecte antisaracie selectate de PNUD in Asia, Africa si America Latina.

Intrebat daca dupa ce va evolua in acest meci se asteapta si la o oferta de la un club strainatate, Maldarasanu a afirmat: "Vom vedea daca se va primi ceva la club. Daca este posibil sa ajung chiar la Sahtior? Nu am discutat nimic cu nea Mircea despre asta. Oricum, eu sunt acum la final de contract si orice este posibil".

Partida va avea loc, joi, de la ora 20.15, pe satdionul LTU Arena din Dusseldorf, si va fi transmisa in direct de TV Sport.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.