Antrenorul lui Sahtior este „momit“ cu un contract de 1.000.000 de euro.

Revenirea lui Mircea Lucescu la gruparea din Soseaua Stefan cel Mare nu este o utopie.
Actualul tehnician al ucrainenilor de la Sahtior Donetk ar fi fost ofertat de conducerea clubului alb-rosu. Despre aceasta varianta s-a mai scris in presa de saptamana trecuta. Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, a spus inaintea plecarii spre Marsilia pentru meciul cu Olympique din grupele UEFA ca reputatul antrenor este asteptat oricand si sub orice forma, sa pregateasca echipa sau sa fie actionar, mai ales ca trecutul de jucator il recomanda ca un veritabil dinamovist.

Numai Vasile Turcu, unul dintre actionari, s-a declarat sceptic ca va exista posibilitatea sa i se plateasca un contract foarte mare, de trei-patru milioane de euro, fiind necesar un buget al clubului de 100 milioane de euro. Si totusi, se vehiculeaza faptul ca lui Mircea Lucescu i s-a propus un contract de un milion de euro pe sezon, platibili nu numai cash, ci si sub alte forme ca de exemplu actiuni la FC Dinamo.

"Il Luce" nu ar fi spus nu si s-a angajat sa dea un raspuns pana la finele anului. Probabil ca cel care i-a mai pregatit pe alb-rosii n-ar veni imediat din iarna, ci abia de la vara, pentru a-si putea incasa contractul de la Sahtior si nu ar fi exclus sa-i aduca cu el pe Barcauan si Stoican.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.