Potrivit site-ului oficial al gruparii Chelsea, in urma acestei decizii, echipa londoneza va incepe demersurile pentru a solicita compensatii financiare din partea jucatorului roman.

Prin apelul formulat, Adrian Mutu spera sa obtina anularea deciziei Comisiei de Apel a Federatiei Engleze de Fotbal (FA), care a hotarat, la 20 aprilie, ca clubul britanic nu a incalcat regulamentul atunci cand a decis rezilierea contractului jucatorului, din cauza comportamentului acestuia, si ca este indreptatit sa-i ceara compensatii financiare.

Londonezii spera sa obtina 12.000.000 euro, bani care sa amortizeze cele 23.700.000 de euro platite pentru Mutu in august 2003, cand a fost achizitionat de la Parma. In mod normal, suma ar urma sa fie achitata de Juventus Torino, echipa care il are acum sub contract pe Adrian.

Citeste si:

Contractul lui Mutu cu Chelsea a fost reziliat de gruparea engleza, dupa ce "Briliantul" a fost depistat pozitiv in urma unui control antidoping din luna octombrie a anului 2004.

Adrian Mutu, acum la gruparea italiana Juventus Torino, trebuie sa achite si cheltuielile de judecata in valoare de 13.500 euro.