Inaintea tragerilor la sorti pentru cupele europene la fotbal, care au avut loc ieri la Nyon, UEFA a prezentat tuturor celor 21 de cluburi castigatoare ale Ligii Campionilor, respectiv Cupei Campionilor Europeni, o placuta care sa aminteasca de acea performanta. Reprezentantii Stelei - presedintele Marius Lacatus si directorul executiv Valeriu Argaseala - au primit astfel acesta noua distinctie a Stelei.

"Suntem mandri ca primim de la UEFA un astfel de trofeu, mai ales ca suntem unica echipa din Romania. Este foarte greu, dar speram ca intr-o zi vom putea face din nou o mare performanta", a spus Marius Lacatus dupa respectiva ceremonie. Dupa cum se stie, Steaua Bucuresti a castigat pe 7 mai 1986, la Sevilla, Cupa Campionilor Europeni, dupa finala jucata cu FC Barcelona. Steaua a invins atunci cu 2-0 dupa executarea penalty-urilor, pentru ros-albastri marcand Marius Lacatus si Gabi Balint.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.