Reporterii "Gazetei Sporturilor" au detonat o bomba de proportii in avionul cu care Steaua Bucuresti a facut deplasarea pentru meciul de ieri din cadrul grupei C a Cupei UEFA, cu Hertha Berlin: Oleg Protasov nu pleaca cu mana goala la noua sa echipa, Dnepr Dnepropetrovsk.

Il va insoti si Mirel Radoi! Desi stirea n-a fost confirmata, nici de Protasov, nici de conducerea stelista, ea este usor deductibila, atata vreme cat antrenorul a recunoscut ca vrea sa ia cu el un jucator din Ghencea. Ziaristii "Gazetei" relateaza ca Protasov i-a convins pe patronii Dnepr-ului sa achizitioneze un jucator de la Steaua contra unei sume de 5 milioane de euro.

Staff-ul din Ghencea nu neaga, nu comenteaza, dar precizeaza ca Radoi va fi disponibil doar dupa ce Streaua isi epuizeaza parcursul in Cupa UEFA. Ar mai fi de amintit si faptul ca de Radoi este interesata si Bayern M?nchen, care l-a luat in vizor pe Mirel de o buna bucata de vreme, motiv pentru care vicepresedintele clubului bavarez, Karl Heinz Rummenigge, il va urmari cu mare atentie in aceasta seara, in meciul cu Hertha Berlin.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.