Peste un milion de bilete pentru meciurile Cupei Mondiale de fotbal editia 2006, ce va avea loc in Germania, au fost comandate in doar 12 ore, pe Internet, desi fusesera puse in vanzare doar 250.000 de unitati, a anuntat marti Comitetul de organizare a competitiei de anul viitor, citat de AFP.

Vanzarea celui de-al treilea contingent de bilete pentru CM 2006 a inceput luni la pranz, intr-un interval de 12 ore fiind inregistrate 150.000 de comenzi, majoritatea provenind din Europa, pentru peste un milion de bilete. Tichetele vor fi atribuite prin trangere la sorti, pe 31 decembrie, ordinea de inregistrate a comenzilor nefiind luata in calcul.

"Interesul pentru Cupa Mondiala 2006 este din ce in ce mai ridicat, mai ales in straintate", a afirmat Horst R. Schmidt, vicepresedintele comitetului de organizare. Acesta a precizat ca mai sunt inca disponibile bilete pentru toate partidele turneului final, cu exceptia meciului de deschidere, dintre Germania si Costa Rica.

Pretul biletelor pentru partidele din prima faza a competitiei este cuprins intre 35 si 100 de euro si poate ajunge pana la 600 de euro pentru un loc in tribune la finala.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.