Presedintele Dinu Gheorghe sustine ca inca nu exista bani pentru a cumpara jucatori. Aceasta dupa ce George Copos a anuntat ca doreste aducerea a cel putin unui titular in iarna

Cu calificarea in primavara europeana in buzunar, giulestenii vor pleca in aceasta dimineata spre ultima destinatie a anului: Stuttgart. Finalul sezonului ii prinde insa descoperiti pe giulesteni. Dupa ce atit tehnicianul Razvan Lucescu, cit si presedintele executiv Dinu Gheorghe nu au evitat sa trimita sageti spre patronul George Copos de fiecare data cind nu l-au simtit alaturi de echipa, iminenta perioada de transferuri lasa loc pentru inca o aluzie.

"In clipa de fata, nu s-au alocat fonduri pentru transferuri. Domnul Copos a tot declarat ca isi doreste unu-doi jucatori. In functie de citi bani vom avea, ne vom consulta cu Razvan Lucescu si vom vedea", a sustinut presedintele giulestenilor, in timp ce Lucescu jr. s-a dovedit mai diplomat. "Intarirea lotului este necesara in momentul in care exista un buget, bani pentru transferuri si cind ne trebuie jucatori la echipa. Nu stiu daca exista aceste trei elemente. Pina la urma, cu acest lot am reusit aceste performante".

Atac la Craciunescu

Discutia vine si in contextul in care intilnirea dintre Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu si Viorel Moldovan a generat un conflict intre cele doua parti, alimentat indeosebi de presedintele timisorenilor, Ion Craciunescu. De aceasta data, oficialul giulestean a ales sa fie ironic. "Sint vreo 300 de jucatori in Divizia A. O sa-i ocolim pe toti. Craciunescu trebuie sa fie in permanenta in scandal cu cineva", a sustinut Dinu Gheorghe. Lucescu in schimb, s-a mentinut pe o linie penetranta. "Sintem o tara de scandalagii. Sint tensiuni mult prea mari. O sa ajungem sa ne omorim pe strada", a alarmat tehnicianul de sub Podul Grant.

Vor primul loc in grupa

Dincolo de problemele interne, miine, Rapid este pe cale sa incheie en fanfare o perioada dintre cele mai prolifice. Chiar daca soarta giulestenilor nu depinde de meciul cu VfB Stuttgart, perspectiva ocuparii primului loc in grupa ii incinta pe rapidisti. "Este dificil sa te motivezi cind esti deja calificat. Cred insa in profesionalismul jucatorilor, cred ca vor intelege ca e un joc al marilor orgolii. Nu cred ca le convine sa termine pe locul trei. Toata lumea vrea sa termine pe primul loc. Este un ultim joc in acest an si, in general, ultima impresie conteaza", a sunat indemnul lui Lucescu jr. inaintea tragerii cortinei.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.