Cand a ales sa schimbe costumul de antrenor cu cel de presedinte al clubului unde a cunoscut cele mai mari satisfactii, Marius Lacatus a tinut cont si de salariul lunar de 10.000 de euro oferit de Gigi Becali.

Dupa cativa ani in care a condus Steaua fara sa coopteze in staff-ul administrativ nici o fosta glorie a echipei, Gigi Becali a dat o lovitura de imagine in toamna acestui an, cand l-a numit pe Marius Lacatus presedinte al clubului.

Cu toate ca "Fiara" si-ar fi dorit mai mult sa ia pulsul formatiei de pe banca tehnica decat din birouri, tentatia de a fi in preajma echipei pentru care a scris istorie a fost prea mare, mai ales ca a fost dublata si de o propunere financiara de nerefuzat. Dincolo de satisfactia morala, Becali ii ofera fostului numar 7 si o remuneratie pe masura. 10.000 de euro este salariul pe care presedintele Stelei il incaseaza lunar.

Cu o suma anuala de 120.000 de euro, acesta este cel mai bine platit presedinte al unei echipe din Romania si poate starni invidia celor mai multi fotbalisti din primul esalon. Mai mult, Gigi si-a facut publica intentia de a-i ridica lui Lacatus o statuie in fata arenei din Ghencea, daca acesta isi va da acordul. Proiectul este deocamdata in stand-by din cauza raspunsului evaziv oferit de fosta glorie a Stelei.

Din punct de vedere financiar, nici Mihai Stoica, managerul general al ros-albastrilor, nu este mai prejos, el incasand aproximativ aceeasi suma ca si Lacatus. Cel mai potent salariat al Stelei ramane insa capitanul Mirel Radoi, care este rasplatit de nasul sau cu suma de 350.000 de euro pe an, una ametitoare pentru Divizia A.

Oleg i-a donat lui Gigi 50.000 de euro

Oleg Protasov, antrenorul Stelei, s-a intalnit sambata la pranz cu Gigi Becali, finantatorul ros-albastrilor. Cei doi au stabilit ultimele detalii legate de plecarea ucraineanului de la Steaua, ce va avea loc dupa meciul de joi cu Hertha Berlin. Drept multumire ca Becali nu i-a cerut sa achite clauza de reziliere a contractului, in valoare de 150.000 de euro, Protasov i-a donat latifundiarului suma de 50.000 de euro pentru fundatia pe care acesta o patroneaza.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.