Dinamo a plecat ieri in Franta pentru a pregati la fata locului cel mai important meci al finalului de an, cel cu Olympique Marseille. Inainte de plecare, presedintele "cainilor", Giovani Becali, a declarat, oarecum surprinzator, ca pentru echipa pe care o conduce ratarea calificarii in "primavara" europeana nu ar insemna o rusine atat de mare.

"Concurenta intre Dinamo, Steaua si Rapid exista in campionat. Steaua ne-a demonstrat, la prima incercare, ca a reusit sa treaca, noi o sa reusim tot la prima incercare, dar n-ar fi o nenorocire si o rusine sa fim eliminati din aceasta grupa", a spus Becali, care s-a aratat insa optimist inaintea partidei care este programata a avea loc miercuri, de la ora 21.45, in direct la Pro TV. "Intotdeauna trebuie sa fie optimism, de aceea plecam cu trei zile inainte, ca sa ne acomodam cu atmosfera de acolo. Eu cred intr-o victorie care poate sa ne asigure linistea, indiferent de ce se intampla in celalalt meci al grupei. Din pacate, in fotbal trebuie sa mai fii si la mana altora, dar noi vom incerca sa rezolvam problema asta", a mentionat Becali.

Asteptati la Marseille de antrenorul Ioan Andone, care a urmarit sambata seara victoria obtinuta pe "Velodrome" cu 1-0 in fata celor de la Auxerre, prin golul marcat de Mamadou Niang, in minutul 2, dinamovistii s-au cazat apoi la hotelul "Palm Beach", un stabiliment de patru stele situat pe malul Mediteranei. Chiar daca pretul unei camere este, in medie, de 225 de euro pe noapte, cei care sunt cazati acolo nu regreta nici un moment banii dati, toate cele 160 de camere ale hotelului avand vedere spre mare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.