“Regele” a dat de inteles ca transferurile rezervelor de la Steaua nu-l incanta si ca, deocamdata, acordul este doar intre patroni, el confirmand interesul numai pentru Oprita.

Orice antrenor are probleme atunci cand la echipa i se impun anumiti jucatori. Este si cazul lui Gheorghe Hagi, inlocuitorul lui Cosmin Olaroiu pe banca lui Poli.
"Sunt foarte multe speculatii. La echipa mai trebuie sa zic si eu cine vine. Nu e semnat inca nimic. Oprita e un jucator interesant pentru noi, restul, speculatii. Avem variante la care ne gandim, si din tara, si de afara", spune Hagi, confirmand astfel doar interesul pentru atacantul originar chiar din Banat.

In privinta lui Baciu si Dinita, Hagi da de inteles ca e posibil ca patronii Marian Iancu si Gigi Becali sa fi cazut de acord, dar ca nu e si suficient. Nu este exclus ca discutiile sa fi avut loc inainte de a-l consulta pe "Rege", asa cum s-a intamplat si in cazul lui Izvoreanu, lucru recunoscut de tehnician.
Totusi, antrenorul nu a fost foarte deranjat de situatie, dorind doar sa precizeze clar ca nu vrea sa se treaca peste capul lui in ceea ce priveste transferurile. Marian Iancu a recunoscut aseara ca nu s-a consultat cu Hagi pentru aducerea celor trei stelisti sau a lui Izvoreanu, dar ca va vorbi cu "Regele" si se va ajunge la un acord.

Steaua va juca pe un gazon de 1.000.000 de euro
Finantatorul ros-albastrilor, Gigi Becali (foto, in dreapta), a declarat ca FC Steaua a inchiriat stadionul din Ghencea pentru doi ani. "Eu il voiam pe 20 de ani, sa bag 7-8 milioane de euro si sa-l acopar. Dar mi l-au dat pe doi ani si o sa bag un milion numai in gazon", a precizat Becali. Acesta a mai spus ca va fi un teren ultramodern, 25% sintetic si 75% iarba, identic cu cele din Liga Campionilor. Latifundiarul a mai afirmat ca in urma lobby-ului facut de conducerea FC Steaua, guvernul va adopta, joi, o ordonanta de urgenta pentru sprijinirea sportului.

Oleg Protasov si-a luat aseara adio de la stelisti!

Oleg Protasov a tinut sa-si ia ramas bun aseara de la elevii sai, pe care i-a invitat impreuna cu sotiile la o cina festiva in localul Polo din Floreasca. Pe langa fotbalisti, in frunte cu Mirel Radoi (foto), au mai participat presedintele clubului campion, Marius Lacatus, secundul ucraineanului, Stefan Stoica, managerul general Mihai Stoica, vicepresedintele Tea Sponte si ceilalti angajati ai Stelei. Petrecerea a fost animata de muzica lautareasca si manele, cel mai cunoscut interpret fiind Adi de la Valcea, unul dintre preferatii finantatorului Gigi Becali. Interpretul a compus pe loc un refren pentru fostul tehnician: "De cine mi-e mie dor/ De Protasov antrenor".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.