15 fosti arbitri au decis, ieri, in cadrul unei sedinte desfasurate la Casa Fotbalului, organigrama Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), care va fi alcatuita dintr-un presedinte, patru vicepresedinti si 10 membri.

Din CCA vor lipsi trei dintre cei mai importanti arbitri romani de dupa revolutie - Ion Craciunescu, Adrian Porumboiu si Aron Huzu. Singurul interesat de functia de sef al CCA a fost Vasile Avram, care a declarat dupa sedinta ca are un plan de redresare a arbitrajului romanesc.

La finalul sedintei de la Casa Fotbalului, fostul arbitru Vasile Avram, principalul favorit la ocuparea postului de presedinte CCA, a afirmat ca seful "fluierasilor" va fi ales in cadrul unei intruniri care va avea loc pe 19 decembrie. "Pana atunci va fi gata si Regulamentul de organizare si desfasurare a activitatii arbitrilor, se vor face nominalizarile si se va trece la vot. Cel care va fi ales presedinte va trebui sa fie validat in sedinta din aceeasi zi a Comitetului Executiv al federatiei", a spus fostul arbitru asistent.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.