Fostul campion mondial al versiunii WBA Leonard Doroftei va sosi joi in cantonamentul lotului national de box de la Secu (judetul Caransebes) si se va alatura colectivului de antrenori coordonat de Francisc Vastag. Doroftei va participa vineri la primul antrenament in noua sa calitate de tehnician.
Antrenorul coordonator Francisc Vastag a declarat ca perioada de pregatire de la Secu va fi una de acumulare, un stagiu ce va fi bazat in proportie de 65 la suta pe factorul fizic.

Vastag a precizat ca nici pregatirea tehnica nu va fi neglijata, aceasta urmand sa se desfasoare la sala de box din Resita.
Stagiul de la Resita se va desfasura in perioada 6-24 ianuarie. La sfarsitul lunii componentii lotului national vor efectua vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti. In perioada 1-20 februarie lotul national va efectua un stagiu centralizat de pregatire la Bucuresti, iar la final sportivii vor fi impartiti in doua delegatii care vor participa la turnee in Bulgaria si Ungaria.
Lotul national de la Resita este format din urmatorii sportivi: Iulian Poczo (categoria -48 kg), Bogdan Dobrescu (54 kg), Viorel Simion (57 kg), Georgian Popescu, Marius Racaru, Daniel Smetanca (toti trei la 60 kg), Ionut Gheorghe, Vitali Marza (ambii la 64 kg), Stefan Dragomir, Radu Zarif (69 kg), Petrisor Gananau, Gavril Robert (75 kg), Constantin Bejenariu (81 kg), Ovidiu Chereches, Florin Stan (91 kg), Bogdan Dinu (+91).


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.