TV Sport, televiziunea care a transmis in direct cele sase minute din Real Madrid - Real Sociedad, a realizat un rating foarte mare

22.000 de oameni au fost prezenti pe Santiago Bernabeu ca sa urmareasca ultimele sase minute si 40 de secunde ale intalnirii Real Madrid - Real Sociedad, care a fost interupta pe 12 decembrie, la scorul de 1-1, din cauza unei false amenintari cu bomba. Dupa doar trei minute de la fluierul de final, "galacticii" au reusit sa marcheze golul victoriei. In minutul 87, Ronaldo este agatat in careu de catre Mikel Labaka, iar lovitura de la 11 metri este transformata, fara emotii, de catre Zidane. Cu ajutorul acestei victorii, Real Madrid a urcat pe locul trei in clasament, la zece puncte distanta fata de Barcelona, si poate pregati in liniste partida cu Atletico Madrid. "Am petrecut o ora si jumatate in vestiar, 25 de minute ne-am incalzit si am jucat aproximativ... sase minute", a descris, amuzat, Ronaldo finalul meciului cu Real Sociedad. "In ceea ce priveste faza golului, am fost trantit de adversar, astfel ca s-a dat 11 metri. Am fost sufocat de ritmul pe care l-am impus in respectivele minute, de aceea nu am dorit sa execut eu penaltiul", a mai spus starul brazilian.

Tehnicianul Luxemburgo, aflat la prima victorie cu Real Madrid, i-a laudat pe fotbalisti pentru faptul ca s-au luptat pentru a obtine victoria. "Este pentru prima oara cand asist la un meci de sase minute si este minunat sa incepi cu o victorie. Acum trebuie sa ne gandim la meciul cu Atletico pentru ca un meci de 90 de minute nu seamana cu unul de sase minute. Acum trebuie sa ramanem concentrati. Inca putem cuceri campionatul si Liga Campionilor", a spus tehnicianul brazilian.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.