Evenimentul zilei de joi este reunirea Comisiei Centrale a Arbitrilor
Dupa demiterea lui Craciunescu, arbitrajul a suferit un vid de putere, lucru de care diversele tabere de influenta din fotbalul romanesc au incercat sa profite. Pentru a rezolva aceste probleme, unii dintre fostii cavaleri ai fluierului se reunesc pentru a decide soarta arbitrajului romanesc. In cadrul sedintei se vor propune candidatii pentru fotoliul de presedinte al CCA.

Cele mai mari sanse le are Aron Huzu, talonat indeaproape de Vasile Avram. Cursa este stransa, in lupta electorala putand interveni si Nicole Grigorescu sau Dan Lazarescu. Ramane de vazut daca alegerile vor fi insotite de atacuri la persoana sau combatantii se vor rezuma la a prezenta programe de dezvoltare (unul mai bun decat altul). Desi urmeaza o pauza competitionala, fotbalul nu si-a epuizat inca toate subiectele fierbinti si alegerea unui nou conducator al arbitrajului romanesc constituie un punct important in organizarea acestui fenomen.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.