Desi echipa nationala a Romaniei a pierdut fara drept de apel meciul amical cu Polonia, scor 1-4, selectionerul Victor Piturca nu s-a aratat foarte ingrijorat de rezultat.

"Nu pot sa le reprosez baietilor decat golurile. Am jucat cu o echipa noua, in timp ce adversarii se cunosteau intre ei. Unii dintre jucatori mi-au placut, dar nu vreau sa dau nume. Pentru mine nu conteaza rezultatul, poate doar pentru jucatori si poate ei sunt dezamagiti acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar in repriza secunda am ratat noi doua ocazii mari. Daca marcam, puteam sa reducem diferenta. Suporterii au fost dezamagiti", a declarat Piturca, potrivit prosport.ro.

De asemnenea, selectionerul a vorbit si despre decizia de a nu-i convoca pe Bogdan Lobont si Adrian Mutu.

"Lobont nu a aparat deloc in ultimul timp, iar Mutu nu este la parametrii normali si nu joaca in mod constant. Este o perioada grea, am facut trei antrenamente pe zi si asta se va vedea in campionat", a mai adaugat Victor Piturca.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.