Multumita punctului obtinut de Marius Copil, reprezentativa Romaniei debutat cu dreptul in confruntarea cu Danemarca din turul I al Cupei Davis.

Tenismanul roman l-a invins in trei seturi pe danezul Frederik Nielsen (locul 482 ATP), scor 6-3, 7-6, 6-4. La finalul partidei disputate la Cluj, Copil a declarat ca, desi si-a adjudecat victoria, putea sa joace si mai bine decat a facut-o astazi.

"In fiecare set a fost un game care a contat. Am castigat primul set, iar in al doilea am devenit mai lent. Pe final am fost mai nervois. E greu sa joci cu un astfel de jucator, pentru ca nu are ritm. Ba reusea un as, ba dadea o dubla greseala. M-a ajutat mult serviciul in exterior. Chiar daca am avut si momente in care m-am descarcat, am fost concentrat. E adevarat ca puteam sa joc si mai bine", a declarat Marius Copil, potrivit prosport.ro.

In cel de-al doilea meci al zilei, Adrian Ungur (103 ATP) il intalneste pe danezul Martin Pedersen (344 ATP).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.