La doar cateva ore dupa ce Alexandru Maxim a plecat in Germania pentru a semna cu VfB Stuttgart, un alt tanar jucator din Liga 1 a anuntat ca este foarte aproape de a se transfera la o echipa din vestul Europei.

Atacantul clubului Dinamo Bucuresti, George Tucudean, a anuntat ca se va deplasa in Belgia pentru a efectua vizita medicala necesara pentru a finaliza transferul la echipa antrenata de Mircea Rednic, Standard Liege.

"Cert este, in acest moment, ca voi pleca in Belgia pentru a efectua vizita medicala. Mai departe, sper ca si cele doua cluburi sa ajunga la un acord de transfer. Din punctul meu de vedere, este momentul sa fac acest pas. M-am gandit foarte mult in ultimele zile, este sansa mea de a evolua intr-un campionat puternic al Europei. Sper sa primesc acordul clubului pentru transferul la Standard", a declarat Tucudean, pentru site-ul oficial al clubului din Stefan cel Mare.

Jucatorul a afirmat ca doreste ca transferul sa se materializeze pentru a avea sansa de a evolua intr-un campionat din vestul Europei.

"Am discutat si cu domnul Badea, si cu domnul Negoita despre sansa pe care o am in acest moment al carierei. I-am transmis acest lucru si antrenorului Cornel Talnar, am discutat si cu cei de la Arad. Nu este vorba de bani, este in joc cariera mea si-mi doresc enorm ca acest transfer sa se realizeze cat mai repede. Vreau la Standard!", a mai adaugat Alexandru Tucudean.

Standard Liege va plati aproximativ 900.000 de euro pentru a-si asigura serviciile romanului. Din aceasta suma, 260.000 de euro vor ajunge la Gloria Arad, clubul care l-a format pe George Tucudean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.