Desi s-a intalnit duminica la Bucuresti cu reprezentanti ai clubului Wisla Cracovia, Dan Petrescu nu a ajuns la un acord cu formatia poloneza. Unul din motivele pentru care "transferul" a picat a fost acela ca patronul Vasile Siman nu i-ar fi dat drumul "Bursucului" decat daca lua cu el si doi jucatori, insa Wisla nu a dorit sa-i cumpere!

Presedintele Andrzej Bas si-ar fi dat seama ca este prea costisitor sa platesti trei antrenori romani, lucru care ar afecta bugetul pentru sezonul urmator. Petrescu ar castiga 300.000 de euro pe an, "secunzii" sai (n. r. Cezar Zamfir si Florin Tene) jumatate din aceasta suma, in timp ce fostului antrenor, Jerzy Engel, i se plateste in continuare contractul de 240.000 de euro. Plus ca Wisla ar trebui sa achite gruparii Sportul Studentesc o indemnizatie pentru ruperea contractului cu Dan Petrescu. Era prea mult", a scris ieri "Przeglad Sportowy". In aceste conditii, "principal" ar putea ramane actualul interimar Tomasz Kulawik.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.