Ipoteza revenirii lui Michael Jordan in baschetul profesionist nord-american la 50 de ani prinde din ce in ce mai mult contur.

Presa americana de specialitate speculeaza pe baza unei afirmatii pe care Jordan a facut-o in 2009 la intrarea in Hall of Fame, cand a spus ca i-ar placea ca la 50 de ani sa se afle din nou pe teren, scrie OnlineSport.ro.

Poate ca intr-o zi ma veti vedea jucand la 50 de ani. Niciodata sa nu spui niciodata”, a spus Michael Jordan in urma cu patru ani.

Cum pana la aniversarea lui Jordan din 17 februarie au mai ramas putine zile, ipoteza unei reveniri senzationale chiar si pentru cateva minute a pus pe jar intreaga suflare a NBA.

In prezent Jordan este unul dintre propietarii echipei Charlotte Bobcats, iar pentru a putea reveni pe teren acesta trebuie sa-si vanda pachetul de actiuni detinut.

Speculatiile cu privire la o posibila revenire a lui Jordan in NBA sunt alimentate si de prezenta celui mai mare baschetbalist din toate timpurile la antrenamentele echipei Charlotte Bobcats.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.