La stadionul din Soseaua Stefan cel Mare, "cainii" au avut programat marti un antrenament deschis publicului larg.
La sedinta de pregatire a participat si Ionel Danciulescu, care s-a intretinut pe toata durata pregatirii cu Florentin Petre si cu atacantul "alb-rosilor" Claudiu Niculescu. Astfel, prin venirea lui Danciu-Gol in "Groapa", temutul cuplu de atac N&D se reintregeste. Intrebat ce a primit de Mos Niculae, mijlocasul lui Dinamo Florentin Petre a afirmat: "Am primit poate cel mai frumos cadou de sarbatori. Fiul meu, Patrick, a iesit cel mai bun jucator al turneului de copii si juniori. Iar el a luat cu aceasta ocazie FIFA 2006 - un joc de fotbal pe calculator pe care si-l dorea de mult".

"Piticul" si-a amintit cu placere de momentele cand era copil si astepta cu nerabdare venirea lui Mos Niculae: "Cand eram mic, primeam bomboane, apoi am crescut si imi doream altceva. De cele mai multe ori venea cu adidasi, dar nu rezistau intregi mai mult de o saptamana si trebuia sa-mi aduca alta pereche". Din punct de vedere profesional, Petre si-ar dori drept cadou o calificare in "saisprezecimile" Cupei UEFA, iar in vara titlul de campion al Romaniei cu Dinamo. Florentin a comentat si ideea lui Ioan Becali, care a propus ca fiecare jucator al vicecampioanei sa contribuie la o eventuala stimulare pentru cei de la Levski cu 10.000 de euro: "Nu avem noi atatia bani. Daca am avea o prima de 40.000 de euro pentru calificare, cum a afirmat nea Giovanni, eu as da si 15.000 de euro pentru ca Levski sa-i incurce pe olandezii de la Herenven. Ar fi prea frumos sa avem o asemenea prima".


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.