Sportul Studentesc a ramas de ieri fara antrenor, insa pe banca tehnica din Regie este pe cale sa debuteze un coleg de-ai sai de generatie

Daca Gica Popescu ar fi cistigat alegerile la FRF, Dan Petrescu ar fi ramas in Regie. Cum majoritatea voturilor s-au indreptat catre Mircea Sandu, "Bursucul" n-a pregetat sa dea curs primei oferte pe care a primit-o din strainatate, el promitind de altfel ca va pleca din Romania in cazul in care Nasu’ va ramine la sefia Federatiei. Ieri, el si-a reziliat contractul cu Sportul, acceptind propunerea de a o pregati pe lidera campionatului polonez, Wisla Cracovia, grupare cu care a negociat saptamina trecuta un contract pe trei ani, in valoare de 900.000 de euro.

Este foarte probabil ca Petrescu sa incerce sa duca la noua sa echipa si citiva fotbalisti din Regie, precum Tiberiu Balan, insa ramine de vazut disponibilitatea lui Vasile Siman de a-i ceda, fiind stiut faptul ca banii rezultati din transferurile Sportului vor intra direct in bugetul statului, in contul datoriilor. Inlocuitorul lui Dan Petrescu pe banca tehnica va fi, se pare, Viorel Moldovan, care nu are o relatie prea cordiala cu Gica Hagi, pe Bega. "Mai e mult pina departe.

N-am discutat decit vag cu Vasile Siman despre posibilitatea de a antrena Sportul. Sigur ca imi doresc sa vin in Bucuresti, pentru a fi aproape de familie", ne-a declarat ieri Viorel Moldovan. Initial, pentru postul de antrenor a fost vizat Andone.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.