Oficialii fotbalului din Ungaria incearca prin toate mijloacele sa combata decizi FIFA ca meciul cu Romania din luna martie sa se joace fara spectatori. Ungurii si-au pus sperantele in proba video, dar au gafat.

Sistemul de supraveghere video al tribunelor nu a functionat la meciul amical cu Israelul de anul trecut, iar evenimentele de la acea partida au dus la sanctiunea primita din partea FIFA. Maghiarii au incercat sa se apere in fata oficialilor forului international, dar s-au facut de rusine.

Reprezentantii Federatiei din Ungaria s-au prezentat in fata FIFA cu probe video, dar nu cele surprinse de sistemul de supraveghere, ci imagini filmate de spectatori cu propriile telefoane mobile. Acestea nu au fost insa luate in considerare de Comisia de Disciplina a FIFA, care considera ca organizarea meciului cu Israel a fost una superficiala.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.