Novak Martinovic, jucatorul anuntat de Gigi Becali ca nu mai face parte din lotul Stelei, a declarat, marti, ca din punct de vedere contractual este inca jucatorul formatiei din Ghencea, desi a fost anuntat oficial ca nu mai face parte din lot.

”Persoane din club mi-au spus ca nu trebuie sa mai vin la antrenamente, iar acum trebuie sa-mi gasesc echipa. Am primit hartie de la domnul Becali ca nu mai fac parte din lotul Stelei. Daca nu-mi gasesc echipa voi ramane la Steaua, chiar daca nu voi mai fi folosit. Nu am semnat pana acum cu nimeni, sunt inca jucatorul Stelei pentru ca nu am reziliat contractul. Este o situatie putin ciudata, pentru ca am contract, dar nu pot fi cu echipa”, a declarat Martinovic la Digi Sport.

Fotbalistul sarb a mai spus ca are o oferta concreta din strainatate si ca singura echipa din Romania unde ar putea ajunge este echipa lui Petre Grigoras.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.