Adrian Mutu a declarat ca, desi i-a fost mai greu in ultima perioada, inca mai poate juca la nivel inalt. De asemenea, fostul capitan al echipei nationale le promite suporterilor ca Romania se va califica la Campionatul Mondial din Brazilia.

Intrebat daca mai poate juca la nivel inalt, fostul jucator al italienilor de la Fiorentina a raspuns: "Bineinteles. Vreau sa dau tot ce am mai bun la final de cariera. Si o voi face, pentru ca mi-am revenit total. Mi-a fost mai greu in ultima perioada. Dupa ce am terminat cu Cesena, numai eu stiu cat am tras…N-am facut pregatirea de vara si a contat. Ma ingrasasem sase kilograme, nu eram acelasi fotbalist cu care se obisnuise toata lumea", a declarat Mutu, intr-un interviu pentru cotidianul Libertatea.

Adrian Mutu a tinut sa sublinieze faptul ca, in martie, Romania "va spulbera" Ungaria si se va califica la Campionatul Mondial din 2014.

"Imi doresc sa batem Ungaria si sa ne calificam la Mondialul din Brazilia. Si o vom face, in martie ii spulberam pe maghiari, la ei acasa. Voi reveni si sub tricolor, voi face si faza defensiva, voi alerga, voi da goluri, voi baga alunecari, totul pentru calificarea in Brazilia. Veti vedea un Mutu nou! Promit!", a raspuns Mutu atunci cand a fost intrebat care este cea mai mare dorinta de ziua sa pe plan profesional.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.