Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat ca anul 2013 a debutat cu scandal in Liga 1 dupa ce Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori a propus un contract cadru jucator-club pe care cluburile in considera "inacceptabil".

"Anul 2013 a inceput in fotbal cu scandal. Pentru ca AFAN-ul ne-a trimis prin federatie un simulacru de contract intre jucatori si cluburi... Si cluburile ne trimit acum hartii peste hartii, ne dau telefoane si spun ca asa ceva este inacceptabil. Am spus sa convocam imediat Comitetul Ligii si sa punem in discutie problema, iar apoi sa mergem cu un raspuns la federatie", a declarat Dragomir, potrivit prosport.ro.

De asemenea, presedintele LPF precizeaza ca un asemenea contract nu exista in nicio alta tara din Europa.

"Asemenea contracte nu se mai fac in nicio tara din Europa. Nu pot sa spun ce contine contractul decat dupa sedinta Comitetului Executiv al Ligii. Nu stiu ce se accepta si ce nu si de aceea nu pot sa spun", a mai adaugat Dumitru Dragomir.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.