Presedintele Gloriei Bistrita, Jean Padureanu, a declarat ca singura solutie de a salva clubul este intrarea in insolventa.

"Inclinam sa mergem catre insolventa. Asa spun juristii clubului si altii din afara ca insolventa este singura solutie momentan. Rostul insolventei este sa ne asigure o protectie a Tribunalului in fata creditorilor. Am luat hotararea de intrare in insolventa, dar o vom pune in aplicare in cel mult o saptamana. Daca aceasta solutie duce spre salvarea clubului nu poate decat sa ma multumeasca. Daca ne redresam financiar, vom scapa si de retrogradare", a declarat Padureanu, potrivit mediafax.ro.

De asemenea, Jean Padureanu a dezvaluit ca se retrage din functia de presedinte al clubului, pozitia sa urmand sa ii revina actualului director general, Alexandru Hatfaludi.

"S-a mai intamplat ceva in ultimele zile. De o saptamana, din cauza starii mele de sanatate, m-am cam dat putin la o parte si a fost nominalizat el pentru functia de presedinte, iar eu voi ramane presedinte de onoare. Asteptam Adunarea Generala sa fie validat, sa preia functia de presedinte, si tot el va fi numit si administrator special din partea clubului", a mai adaugat Padureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.