Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, spune ca intreg staff-ul echipei nationale, in frunte cu Victor Piturca, ar trebui sa demisioneze daca tricolorii nu se vor califica la Cupa Mondiala din 2014.

Chiar daca in acte obiectivul lui Piturca este EURO 2016, Dragomir cere demiterea selectionerului in cazul in care nu vom obtine calificarea.

"Poate ca o sa-i fac pe plac lui Piturca si nu o sa mai insotesc nationala la meciurile din deplasare. Dar va fi rau pentru el, intrucat eu ieseam in fata presei cand nu erau rezultate si protejam astfel nationala. Eu le luam in piept. Cat despre campania asta, sunt condamnati sa se califice la Mondialul din Brazilia. Altfel, ar trebui sa plece toti de la echipa nationala. Ce e vrajeala asta ca obiectivul este Campionatul European din 2016?", a spus Dragomir la Digi Sport.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.